UtánpótlásSport
2024. április 30.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kosárlabda

2024-04-10 14:27

Az U16-os válogatott egy-egy győzelemmel és vereséggel zárta a horvátok elleni dupla meccset

A nyári B-divíziós, korosztályos Európa-bajnokságra hangoló U16-os fiú kosárlabda-válogatott két hasznos felkészülési meccset játszott a horvátokkal Székesfehérváron.

A Faragó Péter vezette U16-os fiúválogatott az első meccsen remek dobó teljesítménnyel 92–79-re legyőzte a horvátokat a fehérvári edzőmeccsen, majd másnap visszavágtak a magasabban jegyzett, A-divízióban szereplő vendégek, miután 81–76-ra felülmúlták a mieinket. Bővebb összegfoglaló ITT olvasható a találkozókról.

„A számunkra jól sikerült Szent István-kupa után érkeztünk a legutóbbi, egyhetes összetartásunkra, melyet a horvátok elleni elleni páros edzőmérkőzéssel zártunk. Csakis dicséret illeti a társaságot, mert minőségi, intenzív és kompetitív edzések után a a meccseken is jól teljesítettek. Gratulálok nekik, ígéretes a fejlődésünk a szezon során! Köszönöm ezúttal is a stáb munkáját! Jó volt látni a játékosok klubjának edzőit a lelátón, és akik nem jöttek el megnézni saját játékosukat, azok lemaradhattak két jó meccsről" – értékelte Faragó Péter szövetségi edző a látottakat a hazai szövetség (MKOSZ) honlapján

(Kiemelt képet készítette: Silye Daniella/MKOSZ)