UtánpótlásSport
2024. május 20.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2024-05-08 18:46

Szerződést hosszabbított Pető Milánnal a Fehérvár

A labdarúgó NB I-ben szereplő Fehérvár FC a hivatalos oldalán közölte, hogy meghosszabbította a 19 éves Pető Milán szerződését.

A Bredában született, 19 esztendős Pető Milán a mostani évadban 16 bajnokin lépett pályára a Fehérvár együttesében az NB I-ben, s a legutóbbi, 31. fordulóban az MTK Budapest elleni 4–0-s győzelem alkalmával megszerezte első felnőttélvonalbeli gólját. Majd a klub szerdán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított a fiatal középpályással.

„Nagyon örülök annak, hogy sok játéklehetőséget kaptam az idényben az NB I-ben, az pedig külön öröm, hogy pénteken az első gólomat is meglőttem bajnokin az első csapatban. Bízom benne, hogy ezt további gólok is követik majd – idézte a fehérvári klub honlapja Petőt. – Nagy álmom volt a Vidi színeiben NB I-es játékossá válni, boldog vagyok, hogy mindezt saját nevelésű játékosként, a lépcsőfokokat végigjárva értem el, és hogy a klub hosszú távon is számít rám. Szeretnék minél meghatározóbb játékossá válni, idővel bekerülni a kezdőcsapatba és a lehető legtöbbet segíteni a Vidinek a célok elérésében.”

(Kiemelt képen: Pető Milán (piros-kékben, balon) Forrás: fehervarfc.hu)