UtánpótlásSport
2024. április 25.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2022-08-13 14:30

Labdarúgás: ötödször gyűltek össze a fiatalok a Fülöp Márton-kapustáborban – VIDEÓ

Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja a Balatonarácson ötödik alkalommal megrendezett Fülöp Márton-kapustábort látogatta meg, amelyben a fiatalok az ország legjobb edzőinek segítségével készülhettek.

Az ifjú kapusok az ország legjobb szakembereivel készülhettek Forrás: Fülöp Márton Alapítvány
Az ifjú kapusok az ország legjobb szakembereivel készülhettek Forrás: Fülöp Márton Alapítvány
A tehetséges hazai fiatalok támogatása volt az egyik legfontosabb cél a Fülöp Márton Alapítvány 2016-os elindításával, amely a 32 évesen elhunyt válogatott futballkapusnak, Fülöp Mártonnak az emlékét őrzi, létrehozói között pedig a szüleit, Fülöp Ferencet és Fülöpné Benjamin Gabriellát is megtaláljuk. A szervezet az MLSZ segítségével ötödjére rendezte meg az annuális kapustáborát a Balatonfüredhez tartozó Balatonarácson, amelybe az ország minden pontjáról érkeztek ifjú hálóőrök. A fiatalokat az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja látogatta meg az utolsó napon.

További filmjeink az augusztus 7-i adásból: ÚSZÁS – Bujdosó Zsombor és Gyurinovics Lili is éremmel köszönhet el az utánpótlástól KÉZILABDA – Budaörsön lépésről lépésre építik be a junior vb-ezüstérmes fiatalokat BIRKÓZÁS – Júniusban Lévai Zoltán A hónap utánpótlásedzője KOSÁRLABDA – továbbra is az elitbe tartoznak a leány utánpótlás-válogatottak

További korosztályos hírek LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.