UtánpótlásSport
2024. április 24.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kosárlabda

2022-12-16 14:17

A kimagasló számokat hozó Nyikos, Tallós, Flasár trióval menetel a Sopron kadétcsapata

Nyikos Balázs, Tallós Levente és Flasár Zalán vezérletével remekül teljesít a Soproni Sportiskola kadét fiúcsapata a korosztályos bajnokságban. A trió tagjai nemcsak a saját együttesükből, hanem a korosztályuk teljes mezőnyéből kiemelkednek a különböző statisztikai mutatókban. Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja a Zsíros Akadémia otthonában aratott siker után kérdezte a fiatalokat, valamint edzőjüket, Misa Popadicsot.

A Soproni Sportiskola kadét fiú kosárlabdacsapata a meccseinek zömét nagyon simán, átlagban több mint ötvenpontos különbséggel nyeri a korosztályos bajnokságban. A szerb Misa Popadics vezette együttes egyetlen vereséget leszámítva minden találkozóján magabiztosan győzött; a Zsíros Akadémia otthonában is, ahol 61 ponttal diadalmaskodott.

Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja a kőbányai mérkőzés után kérdezte a menetelésben oroszlánrészt vállaló Tallós Leventét, Flasár Zalánt és Nyikos Balázst, valamint edzőjüket.

(Kiemelt képünkön: a soproni kadét fiúcsapat, Flasár Zalánnal (bal szélen), Nyikos Balázzsal (balról a második) és Tallós Leventével (középen) / Forrás: Soproni Sportiskola KA)