UtánpótlásSport
2024. május 6.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2022-12-22 15:35

Krajcsovics Ábel stabil tagja lenne a Honvéd első csapatának

A Budapest Honvéd tizennyolc éves, 2004-es születésű saját nevelésű játékosa, Krajcsovics Ábel a Lokomotiva elleni tesztmeccs után a Varazsd ellen is bizonyíthatott, a bal oldali szélső érzi edzője bizalmát.

A Budapest Honvédot vezetőedzőként irányító Dean Klafuric a téli felkészülés alatt bátran mer nyúlni a fiatalokhoz, így Krajcsovics Ábelnek is lehetőséget ad. Úgy hírlik, a tizennyolc éves, 2004-es születésű bal oldali szélsőként bevethető labdarúgóval elégedett a szakmai stáb, amit alighanem alátámaszt, hogy a Lokomotiva elleni előkészületi összecsapáson szerepet kapott, valamint csütörtökön a Varazsd elleni tesztmeccs 60. percében becserélték.

Érzem, hogy az edző bízik bennem, már csak a teljesítményemmel kell éreztetnem vele, hogy megéri velem foglalkozni. Nagyon segítőkészek a társak, ha bármi kérdésünk, problémánk lenne akkor sok támogatást kapunk. Nincs specifikusan olyan, akitől trükköket lesnék el, szeretném a saját játékomat játszani, amihez az ő tapasztalatuk csak hozzátenni tud. Jó érzés ezen a szinten megméretni magamat, hiszen ez a végcélom nekem is, hogy egyszer oda jussak, ahol ők vannak és stabil tagja legyek a Honvéd első csapatának.

– idézi a honvedfc.hu az U19-es válogatottban novemberben bemutatkozó saját nevelésű labdarúgót, aki az NB I-ben mindeddig nem lépett pályára, az idény során zömében az NB III Közép csoportban szereplő tartalékegyütetsben vették számításba

A Varazsd elleni összecsapás a horvátok 2–1-es sikerét hozta, a kiespestiek utánpótláskorú fiataljai közül Kerezsi Zalán, Kocsis Dominik, Menyhárt Barnabás, Dúzs Gellért, Szabó Alex, Eördögh András és Átrok Zalán is pályára lépett.

 

(Kiemelt kép: Krajcsovics Ábel. Forrás: bphonvedfc.hu)