UtánpótlásSport
2024. március 28.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2023-01-09 16:45

Az UEFA szerint Kerkez Milosra érdemes lesz figyelni 2023-ban

Kerkez Milos felkerült az UEFA a legígéretesebb játékosokat összesítő 2023-as listájára.

Minden év elején az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) összegyűjti, az adott évben kik azok a tehetséges és fiatal labdarúgók, akik „robbanthatnak”. Az idei listán a legjobb 40 közé került a magyar labdarúgó-válogatottban is debütáló AZ bal oldali védője, Kerkez Milos is – írja az NSO.

A 19 éves Kerkez mellett az UEFA listáján olyan tehetségek szerepelnek, mint a Manchester United fiatalja, Alejandro Garnacho, a német felnőttválogatottban is számításba vett Southampton-játékos, Armel Bella-Kotchap, a Chelsea által nemrég szerződtetett David Datro Fofana, a PSV üdvöskéje, Xavi Simons, a már a Bayern Münchent erősítő Mathys Tel, az Athletic Bilbao spanyol válogatottja, Nico Williams, vagy a katari világbajnokságon mesterhármast szerző portugál csatár, Goncalo Ramos.

A balhátvéd zökkenőmentesen kitöltötte az űrt, melyet Owen Wijndal az Ajaxhoz való távozása után hagyott és már a holland bajnokságban és az Európa-konferencialigában is betalált. A magyar válogatottban is bemutatkozó játékos elengedését még megbánhatja az AC Milan 

– fogalmazott Kerkez Milosról az UEFA honlapja.