UtánpótlásSport
2024. május 8.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2023-11-02 16:28

Kettőből két győzelem az U15-ös tornán

Észak-Macedónia után a házigazda albánokat is legyőzte a magyar U15-ös labdarúgó-válogatott az UEFA Tiranában zajló fejlesztési tornáját.

A magyar U15-ös labdarúgó-válogatott mindkét mérkőzését megnyerte a Tiranában zajló UEFA fejlesztési tornán. A viadal első fordulójában Észak-Macedónia ellen nyert Szabados József szövetségi edző együttese, míg a szerdai második találkozón a házigazda Albániát verte simán 4–0-ra.

A magyar válogatott a 8. percben Milkovics Márton góljával szerzett vezetést, majd a szünet előtt Makrai Csongor találatával megduplázta az előnyt. Makrai a második félidőben is betalált, valamint Kiss Norbert is lőtt egy gólt, így alakult ki a 0-4-es végeredmény – számolt be az mlsz.hu.

A magyar válogatott az tornát Koszovó ellen zárja november 4-én, szombaton.

U15-ÖS UEFA FEJLESZTÉSI TORNA, TIRANA (ALBÁNIA)
MAGYARORSZÁG–Albánia 4–0 (2–0)

Magyarország: Ostoici Stefan - Vincze Tamás (Lakatos Martin, 77.), Skotner Zoltán, Szakál Dénes (Béres Benedek, 46.), Nyári Olivér - Milkovics Márton, Polonkai Noel (Somfalvi Barna, 57.), Ratkai Ádám (Tímár Dávid, 69.) - Zsolnai Dávid (Kiss Norbert, 69.), Makrai Csongor (Főr Patrik, 57.), Papp Máté (Acsai Dominik, 46.)

(Kiemelt képünk forrása: mlsz.hu)