UtánpótlásSport
2024. május 2.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2023-12-27 11:38

Kerkez Milos a téli szünet előtt már nem tér vissza a sérüléséből

Az AFC Bournemouth 20 éves, bokasérülést szenvedett magyar válogatott labdarúgója, Kerkez Milos a csapata következő meccsén sem lesz bevethető.

A januári téli szünet előtt nem térhet vissza a pályára Kerkez Milos – az nb1.hu tájékoztatása szerint  erről beszélt Andoni Iraola, a Bournemouth labdarúgócsapatának vezetőedzője a hétfői sajtótájékoztatón.

A 20 éves magyar válogatott balhátvéd bokája egy múlt héti edzésen sérült meg. Különböző hírek szóltak arról, hogy mennyire súlyos a sérülés – az édesapja, Sebastijan Kerkez többhetes kihagyásról, majd Iraola néhány naposról beszélt –, ám úgy tűnik, valóban hosszabb pihenő vár rá.

Én is szeretném tudni, hogy a sérültjeink pontosan mikor térhetnek vissza, de egyelőre nem tudom. Milos és Lloyd Kelly esetében sajnos nagyon valószínű, hogy a téli szünet előtt már nem tudnak segíteni a csapaton

– mondta Iraola hétfőn.

A Bournemouth kedden a Fulhamet győzte le hazai pályán 3–0-ra, vasárnap a Tottenhammel játszik, ezt követi a téli szünet a Premier League-ben – az első januári meccs a Liverpool elleni lesz 21-én.

(Kiemelt képünkön: Kerkez Milos Forrás: mlsz.hu)