UtánpótlásSport
2024. május 6.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2024-02-12 13:56

Gruber Zsombor hasznos tagja lenne a ZTE-nek

Az FTC-be frissen igazolt, majd gyorsan kölcsönadott 19 éves labdarúgó, Gruber Zsombor izgatottan várja bemutatkozását a ZTE-ben.

Mint arról beszámoltunk, az FTC a napokban szerződtette a 19 éves magyar korosztályos válogatott labdarúgót, Gruber Zsombort, aki a Puskás Akadémiától érkezett a Népligetbe. A támadót azonban a szezon végéig egyből kölcsön is adták a ferencvárosiak a ZTE együttesének.

A fiatal játékos már a ztefc.hu-nak beszélt a zalaegerszegi terveiről:

„Amikor értesültem a kölcsön opcióról

nagyszerű lehetőségnek tartottam, hogy Zalaegerszegen játsszak.

Szimpatikus a keret, úgy érzem minden adott, hogy jól érezzem magam a klubnál. Remélem, hogy hasznos tagja tudok lenni a csapatnak.”

Gruber megközelítőkeg ötvenszer lépett már pályára az NB I-ben, és több mint tíz gólból vette ki a részét. Elmondása szerint már most számos emlékezetes pillanatot szerzett az élvonalban, és izgatottan várja az első szereplését a ZTE-ben.

„Remélem, hogy tovább tudom gyarapítani az élményeket Zalaegerszegen is. Izgatott vagyok, hiszen egy új csapat mindig új kihívásokat jelent. Minél hamarabb szeretnék beilleszkedni és csak úgy, mint a többiek, harcolni fogok a bennmaradásért.”  

(Kiemelt képünkön: Gruber Zsombor Forrás: MLSZ)